This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Congratulations! Your order qualifies for free shipping Bucură-te de livrare GRATUITĂ la orice comandă plasată pe site-ul nostru !

Folosește codul WELCOME5 pentru 5% reducere pe orice produs

About us

Bun venit pe site-ul meu, mă numesc Andi și sunt fondatorul magazinului ce îmi poartă numele, AndiSupply. Am început pe acest drum din simpla pasiune pentru sneakers, tranzacționand diferite articole în special adidasi ce se găseau foarte greu pe piața din România și de care de cele mai multe ori mă atașam ajungând să-i păstrez în colecție. Fiind printre primii vânzători de pe piața locală am văzut tot procesul prin care aceasta s-a dezvoltat, din păcate odată cu această evoluție au avut loc și evenimente neplăcute care m-au afectat atât financiar, cât și mental - ca urmare, am luat o pauză completă datorită presiunii și pierderilor suferite. Pandemia a marcat un nou început pentru mine și implicit pentru AndiSupply oferindu-mi timpul necesar pentru a mă documenta mai bine și a reîncepe cu forțe proaspete. Odată cu implicarea mea au apărut și oportunitățile de care am reușit să profit și care m-au adus cu un pas în față competiției. Odată cu trecerea timpului am reușit să perfecționez ceea ce fac, ajungând să formez conexiuni cu distribuitori din toată lumea, toate acestea pentru a oferi clienților mei o experiență de neuitat.


Astăzi, AndiSupply este printre cele mai mari firme de resale din România, având peste 400 de produse disponibile pe site. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără susținerea clienților noștri care ne-au ales serviciile, indiferent de problemele pe care le-am avut și perioadele grele întâmpinate, iar pe această cale țin să va mulțumesc, atât eu cât și întreaga echipă AndiSupply. Noi vă promitem că vă vom satisface în continuare dorințele în materie de fashion și sneakers.

MULȚUMIM !

Use coupon code WELCOME5 for 5% off your first order.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Ești la 1.500,00 lei distanță de transport gratuit.
No more products available for purchase